Tule mukaan Pohjois-Karjalan vapaaehtoistoiminnan verkostoon! Verkoston tapaaminen 30.1.

 

 

 

 

Pohjois-Karjalan vapaaehtoistoiminnan verkoston toiminta käynnistyi vuonna 2014. Toiminta lähti liikkeelle JAKE-hankkeen kehittämistyöhön liittyvänä vapaaehtoistoiminnan teematyöryhmänä. Vuoden 2016 alusta verkosto jatkaa alueellisena vapaaehtoistoiminnan verkostona. Verkostossa on aktiivisia ja innokkaita henkilöitä eri yhdistyksistä (työntekijöitä ja vapaaehtoisia), Siun Soten ikäihmisten vapaaehtoistoiminnasta sekä ev.lut. seurakunnasta.

Vapaaehtoistoiminnan verkoston tavoitteena on:

  • Vapaaehtoistoiminnan näkyväksi ja tunnetuksi tekeminen
  • Uusien vapaaehtoisten mukaan saanti (rekrytointi)
  • Yhteiset käytännön toiminnot (esim. ohjaus/koordinointi, koulutus, vapaaehtoisten virkistys ja palkitseminen)

Tärkeä osa verkostotyöskentelyä myös toisiin tutustuminen, kokemusten vaihto ja yhteistyön tiivistyminen. Uudet toimijat ovat tervetulleita mukaan verkoston toimintaan!

Jos haluat mukaan verkoston toimintaan, laita viestiä minna.takkunen@kotikartanoyhdistys.fi ja tule mukaan vuoden 2020 ensimmäiseen tapaamiseen  torstaina 30.1.2020 klo. 15-17.00 Kotikartanoyhdistys, Kauppakatu 34, Joensuu 

Verkoston kutsuu koolle Kotikartanoyhdistys ry. Vapaaehtoistoiminnan verkosto kokoontuu noin 5-8 kertaa vuodessa. Tapaamisissa vaihdamme ajankohtaiset kuulumiset ja katsomme yhteistyön paikat.

Järjestämme yhteistyössä erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia mm. Vapaaehtoisten päivä, vapaaehtoistoiminnan infoja sekä koulutuksia! Tuomme yhdessä esille ja näkyväksi vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia.

Yhteystiedot:

Minna Takkunen
Järjestökoordinaattori
Kotikartanoyhdistys ry
minna.takkunen@kotikartanoyhdistys.fi
puh. 050 550 5944

Lisätietoa vapaaehtoistoiminnan verkostosta