Paikallisia työpajoja tai retkiä talvipyöräilykongressin ohjelmaan, esitä omaasi 15.11. mennessä

Joensuussa järjestetään Winter Cycling Congress -talvipyöräilykonferenssi 5.-7.2.2020. Konferenssiin odotetaan 400 osallistujaa ympäri maailman. Tällä hetkellä konferenssin ohjelmaa kasataan ja puhujia etsitään. Nyt olisi hieno paikka tuoda paikallista näkökulmaa esille talvipyöräilystä. Teemoina ovat pyöräilyolosuhteiden lisäksi pyöräilyn vaikutukset hyvinvointiin ja terveyteen sekä hiilineutraalisuus.

  • Suomella ja Joensuulla on nyt hieno tilaisuus päästä esittelemään osaamistamme ja tietotaitoamme ympäri maailmaa saapuville asiantuntijoille ja pyöräilystä kiinnostuneille, iloitsee Joensuun kaupungin tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen.

Talvipyöräilykonferenssi koostuu luennoista, paneelikeskusteluista ja työpajoista.

Joensuulaisen yhdistyksen työpaja voi olla vaikkapa pyöräretki kaupunginosan kaduilla tai hienoilla talviretkipaikoilla, tai luento siitä miten yhdistyksen jäsenet käyttävät ja kokevat pyöräilyn talvella. Puhujat ja työpajan pitäjät saavat alennuksen konferenssin osallistumismaksusta.

Puhujahaku avautui on käynnissä marraskuun 15. päivä saakka, https://www.wintercyclingcongress2020.fi/call-for-papers/

Joensuun konferenssin kantavina teemoina ovat hiilineutraalisuus, pyöräilyolosuhteiden kehittäminen ympärivuotisesti sekä pyöräilyn vaikutukset terveyteen ja hyvinvointiin. Konferenssin aikana tutustutaan Joensuun pyöräilyolosuhteisiin ja eri ratkaisuihin myös konkreettisesti paikan päällä.

  • Winter Cycling Congressin tarkoituksena on edistää arkipyöräilyä ja osoittaa, ettei talvipyöräily ole mikään extreme-urheilijoiden laji. Joensuulla on hyvät näytöt pyöräilyn edistämisestä, kunnossapidosta sekä Joensuussa talvi on oikeasti luminen, joten paikkavalintana Joensuu on hyvin luonnollinen, toteaa Winter Cycling Federation -järjestön puheenjohtaja Timo Perälä.

Tapahtuman nettisivut: https://www.wintercyclingcongress2020.fi/

 

Lisätietoja:
Katariina Peltonen, tuottaja, Joensuun viestintä- ja tapahtumapalvelut
+ 358 50 515 0573
katariina.peltonen@joensuu.fi