Enon joulu 2019 -lehti nyt julkaistu

Enolainen Veräjä ry  on julkaissut Enon joulu 2019 –lehden perjantaina 25.10.2019. Lehti on kotiseutujulkaisu, tervehdys nykyisille ja entisille enolaisille, Enossa vieraileville sekä kaikille Enosta kiinnostuneille. Se on myös talkoolaisten voimainponnistus Enon iloksi. Ensimmäinen joululehti ilmestyi viime vuonna saaden suuren suosion.

Joululehden sisältönä on juttuja ja kuvia Enosta, syntyperäisistä ja tänne muuttaneista ihmisistä, Enon menneisyydestä ja nykyisyydestä, kulttuurihistoriaa, luontoasioita, haastatteluja, tervehdyksiä, runoja ja kuvataiteilijoiden kuvia. Kirjoittajina tänä vuonna ovat mm. Alpo Kukkonen, Reijo Erola, Kirsti Lomu, Timo Laukkanen ja Auli Suvanto.

Lehden sivumäärä on 68 ja painosmäärä on 500 kappaletta. Lehden tuotto tulee Veräjä ry:n kulttuuritoiminnan hyväksi.

Lehti on saatavilla useista eri paikoista, esimerkiksi Louhitalolta, Louhiteatterin Miikkulan Onnen Maa –esityksien yhteydessä, Enon ja Uimaharjun marketeista, Enon entiseltä kunnantalolta sekä joissakin tapahtumissa (3.11. Enon kirkko, 30.11. Enon ja Uimaharjun joulumyyjäiset, 16.12. Ukkola, Kansainväliset joululaulut) sekä toimituskunnan jäseniltä.

Enon joulu 2019 –lehden toimituskuntaan kuuluvat Maiju Ahlholm, Sami Hakkarainen, Maarit Hämäläinen-Koljonen, Anita Laukkanen, Merja-Leena Määttälä ja Auli Suvanto.

Lehden julkaisee Veräjä ry, joka on enolainen vuonna 2000 perustettu kristillisen kulttuurin yhdistys. Yhdistys tarjoaa kaikenikäisille mahdollisuuden harrastaa laulua, soittoa ja ilmaisutaitoa. Lisää tietoa Veräjästä löytyy kotisivuilta www.veraja.net

Vuoden 2020 joululehden suunnittelu on jo aloitettu ja ensimmäiset jutut kirjoitettu. Talkootyö on Enossa edelleen voimissaan.

 

Lisätietoja:

Maiju Ahlholm
puh. 050 531 2924
enonjoulu@gmail.com