Taito Pohjois-Karjala ry hakee projektipäällikköä

Projektipäällikköä  haetaan Matkalla kädentaitojen elämykseen -hankkeelle ajalle 1.11.2019-31.8.2020. Matkalla kädentaitojen elämykseen -hankkeen tavoitteena on kehittää konsepti, jota käyttämällä pystytään tuotteistamaan kulttuurimatkailuun sopivia tuotepaketteja sekä löytämään juuri näiden matkailutuotteiden asiakasryhmät.

Hankkeen toimijoiden (Taito Pohjois-Karjala ry ja Pohjois-Karjalan matkailutoimijat sekä käsityöalan yrittäjät) päämääränä on paketoida sekä tarjota laadukkaita elämyksiä matkailijoille. Kiinnostavia matkailupaketteja, jotka ylittävät asiakkaan odotukset. Nämä paketit voivat koostua muun muassa kädentaitopalveluista, näyttely- ja tapahtumatarjonnasta sekä kahvila- ja ravintolapalveluista pohjoiskarjalaisissa matkailukohteissa ja -yrityksissä sekä Taitokorttelissa ja muissa Taito Pohjois-Karjalan toimipisteissä.

Toivomme hakijalta osaamista käsityöalalta ja palvelumuotoilusta sekä vahvaa sidosryhmäosaamista. Olethan idearikas ja vahva tiimityöskentelijä, rohkea ja ulospäinsuuntautunut henkilö.

Haku päättyy 20.10.2019

Lisätietoa