Kesäyliopistojen digitaitokoulutukset ovat alkaneet!

Kesäyliopistojen digitaitokoulutukset ovat alkaneet!

Tule mukaan päivittämään digiosaamistasi kaikille avoimiin ja maksuttomiin digitaitokoulutuksiin! Suomen kesäyliopistot tarjoavat syksyn 2019 aikana 30 eri aiheista koulutusta, joissa opitaan hyödyllistä digiosaamista työhön ja vapaa-aikaan. Koulutukset toteutetaan verkkokoulutuksina ja niihin voi osallistua omaan tahtiin, vaikka kotisohvalta, ajasta ja paikasta riippumatta. Koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä saat ohjeet etäkoulutukseen osallistumiseen.

Pohjois-Karjalassa koulutuksia koordinoi Riveria kesäyliopisto.

Syksyn koulutusten aiheina muun muassa: Office365, tietoturva, Outlook, medialukutaito, mobiililaitteet, Windows 10, Instagram, mediaviestintä, Thinglink, Facebook, Google G Suite, LinkedIn, Teams, Hienot videot kännykällä ja monia muita!

Nämä ja kaikki muut syksyn digitaitokoulutukset sekä ohjeet ilmoittautumiseen ja osallistumiseen löydät täältä

Digikoulutuksissa tavataan!