Pyhäselän 4H-yhdistys ry hakee hanketyöntekijää Yhdessä yrittäjyyteen! -hankkeeseen

Pyhäselän 4H-yhdistys ry hakee hanketyöntekijää Leader rahoituksella toteutettavalle Yhdessä yrittäjyyteen! -hankkeeseen ajalle 1.11.2019 – 31.5.2021.

Yhdessä yrittäjyyteen! -hanke kannustaa 13-28 -vuotiaita nuoria maaseudulla löytämään omia sekä alueensa vahvuuksia, jotkat tukevat heitä itsensä työllistämisessä. Hankkeen avulla edistetään nuorten työllistymismahdollisuuksia innostamalla, kouluttamalla ja ohjaamalla nuoria yrittäjyyteen. Jotta nuorten ensi askeleet olisivat sujuvat, tarvitaan yhteisö mukaan. Esimerkiksi yrittäjiä ohjaamaan nuoria, maaseudun asukkaita käyttämään heidän palveluitaan ja paikallisia toimijoita auttamaan nuoria markkinoinnissa ja verkostoitumisessa. Hanke kehittää toimintaa, joka yhdistäisi maaseudun asukkaat ja toimijat yhdessä innostamaan ja tukemaan nuoria yrittäjyydessä. Hankkeessa myös hyödynnetään ja kehitetään keinoja hyödyntää mediaa, valokuvaa, videota ja somea maaseudun yrittäjyydessä.

Hanketyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm.:

  • Hankkeen toimenpiteiden suunnittelu, toteutus, organisointi ja seuranta hankesuunnitelman mukaisesti.
  • Viestintä, nettisivujen ja sosiaalisen median päivitys.
  • Hankkeen maksatushakemusten valmistelu ja raportointi yhdessä toiminnanjohtajan kanssa.

Haku päättyy 23.9.

Lue lisää