Climatejoensuu.fi sivut on avattu

 


climatejoensuu.fi
sivut on avattu .Sivusto koostuu meidän yhdessä tekemistä ilmastoteoista ja vinkeistä.

Jos järjestössäsi tehdään ilmastotekoja kerro se meille, tai jos järjestössä halutaan aloittaa ilmastotyö sivusto tarjoaa hyviä vinkkejä sihen miten ja mistä aloittaa. Tule ja tutustu!

”Sivusto avaa Joensuun kansainvälisestikin kunnianhimoista tavoitetta olla hiilineutraali jo vuonna 2025. Se kertoo teoista, joita kaupunki, yritykset, järjestöt ja asukkaat ovat tehneet ilmaston hyväksi sekä siitä, miten päästöjä seurataan.  Sivustolla esitellään myös yrityksille ja yhteisöille tarkoitettua Ilmastokumppanuus-verkostoa sekä Joensuun kaupungin tämänhetkistä ilmastotyön tilannetta. Lisäksi sivustolle on koottu runsaasti vinkkejä, miten asukkaat voivat ottaa ilmaston huomioon arjessaan.”