Kehoni on minun -opas ja animaatiosarja lasten kanssa työskenteleville ammattilaisille, huoltajille ja kasvattajille

Lapsella on oikeus saada tietoa seksuaaliväkivallasta ikä- ja kehitystasoonsa sopivalla tavalla. Tieto auttaa lasta tunnistamaan mahdollisen häneen kohdistuvan seksuaaliväkivallan ja kertomaan kokemastaan sellaiselle aikuiselle, joka kykenee häntä auttamaan. Pelastakaa Lapset ry:n Kehoni on minun -opas tarjoaa ammattilaisille, huoltajille ja kasvattajille tietoa ja tukea lapsiin kohdistuvan seksuaalisen häirinnän, houkuttelun ja seksuaaliväkivallan käsittelemiseen lapsen kanssa

Kehoni on minun -opas on erinomainen väline turvataitojen opettamiseen. Sitä voivat hyödyntää kaikki lasten kanssa toimivat aikuiset. Opas on suunniteltu käytettäväksi Ylen tuottaman Kehoni on minun  -animaatiosarjan rinnalla.

Tutustu oppaaseen ja animaatiosarjaan