Pohjois-Karjalan Mielenterveysomaiset – FinFami ry:n syksyn ryhmiin ilmoittautuminen on alkanut 1.8.

Pohjois-Karjalan Mielenterveysomaiset – FinFami ry  järjestää ryhmätoimintaa eri puolilla Pohjois-Karjalaa. Ryhmissä on tavoitteena tarjota tietoa ja tukea osallistujille.
Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen on alkanut 1.8.2019.

Omaisten ABC-ryhmä Joensuussa on tarkoitettu omaisille, joiden läheinen on sairastunut psyykkisesti. Sinulla on mahdollisuus saada tietoa ja tukea asiantuntijatiedon ja vertaistuen avulla. Kokoontumiset 18.11. alkaen.

Omaisten ABC-ryhmä Nurmeksessa on tarkoitettu omaisille, joiden läheinen on sairastunut psyykkisesti. Sinulla on mahdollisuus saada tietoa ja tukea asiantuntijatiedon ja vertaistuen avulla. Kokoontumiset 25.9.2019 alkaen.

Vertti-vertaistukiryhmä on tarkoitettu perheille, joissa vanhempi sairastaa masennusta tai kaksisuuntaista mielialahäiriöitä. Vertissä vanhemmat ja lapset työskentelevät omissa ja yhteisissä ryhmissä. Ryhmä alkaa lokakuussa.

Lisäksi avoimia vertaistukiryhmiä jatkuu syksyllä Kiteellä, Lieksassa, Polvijärvellä, Nurmeksessa sekä Joensuussa.

Lisää tietoa ryhmistä netissä, tukitupa.fi

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Raija Korhonen-Pusa, p. 050 362 6818

raija.korhonen-pusa@tukitupa.fi