Haetaan suunnittelijaa Pelituki-toimintaan

Pelituen tavoitteina on vahvistaa sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja ohjausalan ammattilaisten pelihaittoihin ja liialliseen internetin käyttöön liittyvää osaamista; ja lisätä järjestötoimijoiden, pelaajien ja heidän läheistensä tietoisuutta pelaamiseen ja netinkäyttöön liittyvistä haitoista. Pelituki toimii alueellisena osaamiskeskuksena, joka välittää tietoa, toteuttaa kehittämiside-oita ja tuottaa uusia ja kehittää käytössä olevia materiaaleja.

Suunnittelija työskentelee osana Pelituen nelihenkistä tiimiä, ja vastaa Pohjois-Karjalan alueen verkostotyöstä, neuvonnasta ja tapahtumista. Lisäksi hänen tehtäviinsä voidaan liittää Pelituen kokonaisuutta tukevia tehtäviä.

Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Suunnittelijalla tulisi olla myös digitaaliseen viihdepelaamiseen, rahapelaamiseen ja internetin käyttöön liittyvän problematiikan tuntemusta sekä kokemusta kehittämis- ja verkostotyöstä.

Tehtävässä on eduksi kokemus työstä mielenterveys- tai päihdepalveluissa, Pohjois-Karjalan alueen ja verkostojen sekä järjestötoiminnan tuntemus. Työ edellyttää matkustamista Keski- ja Itä-Suomen alueella ja voi sisältää iltatyötä. Työsuhteen kesto yli 12 kk, 31.12.2021 saakka edellyttäen, että STM myöntää toimintaan rahoituksen avustusehdotuksen mukaisesti.

Lisätietoja antaa koordinaattori Jarkko Järvelin p. 050 594 2503 ma 5.8. klo 12-16 ja ti 6.8. klo 9-12. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 15.8.2019 klo 16 mennessä sähköpostitse jarkko.jarvelin@sovatek.fi.

Pelituki I Sovatek-verkkosivut