Kulttuuritori elävöittää Joensuun kauppatoria 26.6.-1.8.2019

Kulttuuritori elävöittää Joensuun kauppatoria  26.6.-1.8.2019

Tutut suosikit edellisvuosilta, kuten kesäinen pop- ja iskelmäduo Pate ja Jukka, Runon ystävät sekä Karibian rytmejä tarjoileva Steelpannuorkesteri Rosteri ovat nähtävissä torilla, kun Joensuun Kulttuuripalveluiden järjestämä ohjelma starttaa kesäkuun viimeisellä viikolla jatkuen heinäkuun loppuun.

Uudelle torilavalle siirtyminen mahdollistaa myös suurempien kokoonpanojen, kuten Joensuun Puhallinorkesterin, kesäteattereiden ja tanssiryhmien paluun osaksi ohjelmaa. Tanssin pyörteitä torilla tarjoilevatkin muun muassa balettistudio Relevé, ballroom-tanssien ryhmä Danceway Sortavalasta, sekä paikalliset kansantanssiryhmät KiMaRa ja Motora. Ohjelmassa on myös huomioitu perheen pienimmät, kun paikalle saapuvat kiertävä lastenkonserttikeskus Uulu, Pielisjoen Karaokekerhon lastenkonsertti sekä Teatteri-Traktorin Mikä-mikä –orkesteri. Musiikkitarjontaa värittävät useat paikalliset pop/folk –kokoonpanot ja rokahtavammasta menosta vastaavat Boyar sekä YX KVARTETTI.

Joensuun Kulttuuripalveluiden tarjoama ohjelma järjestetään aikavälillä 26.6. – 27.7. keskiviikosta lauantaihin kello 11 – 13, lukuun ottamatta viikkoa 28. Ohjelmaa järjestetään säävarauksella ja muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia. Ohjelma on kaikille avointa ja pääsymaksutonta.

Kulttuuritori kokoaa alleen tiedon Joensuun torialueen kulttuuritapahtumista, josta Kulttuuripalveluiden järjestämä ohjelma on yksi osakokonaisuus.

Kulttuuritorin tiedotuskanavana toimii:

Tutut suosikit edellisvuosilta, kuten kesäinen pop- ja iskelmäduo Pate ja Jukka, Runon ystävät sekä Karibian rytmejä tarjoileva Steelpannuorkesteri Rosteri ovat nähtävissä torilla, kun Joensuun Kulttuuripalveluiden järjestämä ohjelma starttaa kesäkuun viimeisellä viikolla jatkuen heinäkuun loppuun.

 

Asiasanat

kulttuuri,