Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri hakee osaaikaista vapaaehtoistoiminnan kehittäjää/sairaanhoitajaa terveyspalveluihin

Vapaaehtoistoiminnan kehittäjän tehtävänä on Punaisen Ristin seksuaaliterveys- ja päihdetyön kehittäminen piirin alueella. Punaisen Ristin vapaaehtoiset alueellamme tekevät seksuaaliterveys- ja päihdetyötä esim. tapahtumissa, kouluissa ja terveyspisteillä. Lisäksi vapaaehtoisemme pyörittävät maksutonta HIV-testausta Joensuun ja Kuopion Pluspisteillä. Vapaaehtoistoiminnan kehittäjänä tehtäväsi on tukea vapaaehtoisia tärkeässä työssään ja mahdollistaa toiminnan kehittyminen. Saamme toimintaamme STEA:n tukea, joten tehtäviisi kuuluu olennaisena osana hankevastaavan tehtävät. Jos sydäntäsi lähellä on tämänkaltaisten toimintojen koordinointi, kouluttaminen ja kehittäminen, olet etsimämme henkilö!

Edellytämme terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa, vähintään 1 vuoden työkokemusta terveydenhuollon alalta, sekä Punaisen Ristin arvojen ja periaatteiden kunnioittamista. Työn sijoituspaikka on joko Kuopio tai Joensuu.

Haku päättyy 15.7.

Lue lisää