Joensuun kaupungin vapaaehtoiskampanja on avattu!

Joensuun kaupunki järjestää henkilöstölleen vapaaehtoistoiminnan kampanjan kesä-lokakuussa. Kampanjan aikana 1.6.-31.10.2019 kaupunki kannustaa henkilöstöään osallistumaan vapaaehtoistoimintaan järjestöissä, Siun sotessa ja muissa vapaaehtoistehtäviä tarjoavissa organisaatioissa.

Eri tahojen ilmoittamia vapaaehtoistehtäviä on koottu yhteen ja sivut on nyt avattu.

Tutustu kampanjaan ilmoitettuihin vapaaehtoistehtäviin ja kampanjasivustoon:  jelli.fi/vapaaehtoiskampanja

Uusia vapaaehtoistehtäviä puolestaan voi ilmoittaa kampanjaan koko kampanja ajan. Ajatuksena on, että kampanjaan ilmoitettuun vapaaehtoistoimintaan voi osallistua ilman pitkää perehdytystä.Vaikka kyseessä on Joensuun kaupungin kampanja, ei vapaaehtoistehtävän tarvitse sijaita Joensuussa.

Ilmoita oma vapaaehtoistehtäväsi mukaan kampanjaan täältä

Tutustu vapaaehtoistehtäviin:

  • Jos olet Joensuun kaupungin työntekijä, osallistu kampanjaan, innosta työkaverikin mukaan ja anna pieni hetki aikaa hyvään tarkoitukseen. Jos tunnet Joensuun kapungin työntekijän, muistuta kampanjasta ja osallistukaa vaikka yhdessä.
  • Jos olet muutoin kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta, valitse sivuilta sinua kiinnostava tehtävä ja tule mukaan vapaaehtoistoimintaan! Kampanjaan ilmoitettuihin vapaaehtoistehtäviin voi lähteä mukaan, vaikka et olisikaan kaupungin työntekijä. Vapaaehtoistehtävät ovat avoimia kaikille vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Jokainen vapaaehtoistoimintaan annettu tunti, jokainen tehty tehtävä ja jokainen vapaaehtoinen on tärkeä!

Lisätietoja:

Teija Sivonen
Järjestökehittäjä
Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry
teija.sivonen@pksotu.fi
p. 044 715 2060

Marleena Laakso
Viestintäkoordinaattori
Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry
marleena.laakso@pksotu.fi
p. 050 4308535

Kampanjan järjestävät yhteistyössä:  Joensuun kaupunki, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry ja Pohjois-Karjalan vapaaehtoistoiminnan verkosto.

Asiasanat

vapaaehtoistoiminta, kampanja,