Kokoa porukka kasaan ja tilaa Kaveria ei jätetä-hankkeen maksuton lyhytkurssi perusdigitaitojen opetteluun!

Kokoa porukka kasaan ja tilaa Kaveria ei jätetä-hankkeen maksuton lyhytkurssi perusdigitaitojen opetteluun!

Joensuun seudun kansalaisopisto on saanut Opetusministeriöltä tukea aikuisten digitaitojen kehittämiseen liittyvään hankkeeseen. Tällä rahoituksella voimme perustaa ilmaisia lyhytkursseja, joissa opetellaan perusdigitaitoja. Voimme räätälöidä kurssin sisällön oppilaiden tarpeiden mukaan.

Aiheina voi olla esimerkiksi:
• älypuhelin
• kannettava tietokone
• tabletti
• tekstinkäsittely
• sähköposti
• hyödylliset verkkopalvelut

Kurssin alkamiseen tarvitaan vain 3-4 opiskelijaa. Suositeltava maksimimäärä on 12. Kurssin kokoontumiskerroista sovitaan opiskelijoiden tarpeiden mukaan. Kurssi voidaan järjestää opiskelijoita lähimpänä olevalla koululla, kirjastossa, kylätalossa tai muussa julkisessa tilassa.

Hanke on voimassa vuoden 2020 loppuun asti. Joensuun seudun kansalaisopisto toimii Joensuun, Polvijärven, Kontiolahden, Liperin ja Outokummun alueella. Teemme mielellämme yhteistyötä paikallisten yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa.

Kokoa porukka kasaan ja ota allekirjoittaneeseen yhteyttä!

Jenni Lintunen, projektityöntekijä
Joensuun seudun kansalaisopisto/Kaveria ei jätetä -hanke
p. 050 441 8486
jenni.lintunen(a)joensuu.fi

_____________________________________________________

Joensuun seudun kansalaisopiston hallinnoima Kaveria ei jätetä -hanke on suunnattu aikuisille, jotka kokevat tarvitsevansa apua digiasioissa. Hanke toimii Joensuun, Polvijärven, Kontiolahden, Liperin ja Outokummun alueella vuoden 2020 loppuun saakka.

Hankkeen esittelydiat Polvijärven järjestöillassa