Nurmeksen järjestökuntayhteistyön asiakirja – vastaa ja vaikuta

Nurmeksen järjestöillassa 14.3.2019 aloitettiin keskustelu, kuinka tuoda avoimemmaksi järjestöjen, kunnan ja muiden tahojen tekemää yhteistyötä. Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry kertoi järjestökuntayhteistyön asiakirjasta, jollaisia on joissakin pohjoiskarjalaisissa kunnissa tehty.

Järjestöillassa 7.5.2019 aloitettiin asiakirjan tekeminen tutustumalla järjestökyselyn tuloksiin ja palveluohjaaja Teija Simonen esitteli pohjaa, jota oli laatinut asiakirjalle sekä kysymyksiä, joiden avulla selvittäisi yhdistyksiltä asioita. Sovittiin, että järjestöt kommentoivat kysymyksiä ja Teija teettää kyselyn kesän 2019 aikana. Asiakirja laaditaan syksyllä 2019.

Lyhyesti sanottuna järjestökunta asiakirja tuo näkyväksi, millaista yhteistyötä kaupungissamme tehdään ja miten siihen pääsee mukaan. Asiakirja on myös opas esimerkiksi uusille yhdistyksille, jotta he löytävät helposti, millaista tukea kaupungissamme on tarjolla.

Nyt kysely on valmiina vastattavaksi ja siihen voi vasta 31.8.2019 saakka. Linkki kyselyyn alla. Lisäksi liitteenä on tulostettava versio kyselystä. Paperisena täytetyn kyselyn voi palauttaa kaupungintalolle (Kirkkokatu 14). Kysely on hyvin pitkä, mutta sen voi välillä tallentaa. Kaikkiin kysymyksiin ei ole pakollista vastata, mutta mitä tarkemmin vastaatte, sitä tarkemmat tiedot palveluohjaaja saa asiakirjaan koottua.

Merkitse myös kalenteriin syksyn ensimmäinen järjestöilta 4.9.2019!

Linkki kyselyyn.

Tulostettava kysely.

Lisätietoja:

Teija Simonen

palveluohjaaja

Kötsintie 2 (14.6.2019 saakka) ja Kirkkokatu 14 (17.6.2019 lähtien), Nurmes

p. 04010 45723

teija.simonen(at)nurmes.fi