Vammaiskortista on hyötyä kesän riennoissa

EU:n Vammaiskortin haltijoita on Suomessa jo 7700 ja Vammaiskorttikohteitakin tulee koko ajan lisää. Olethan jo tutustunut oman paikkakuntasi Vammaiskorttikohteiden tarjontaan? Kaikki ilmoittautuneet Vammaiskorttikohteet löytyvät tästä linkistä. Ja jos et ole vielä hakenut Vammaiskorttia, hakuohjeet löydät täältä.

Vammaiskorttia kannattaa näyttää myös niissä vapaa-ajan palveluissa, jotka eivät ole vielä ilmoittautuneet Vammaiskorttikohteiksi. Mitä enemmän saamme kortille näkyvyyttä, sitä tärkeämpänä palveluntarjojajat kokevat saavutettavien palveluiden kehittämistarpeen. Kannattaa myös vinkata, että Vammaiskorttikohteeksi ilmoittautuminen kannattaa!

Lisätietoa vammaiskortista löydät: https://www.vammaiskortti.fi/

Vammaiskortti-hankkeen uutiskirje
Vammaiskortti-hankkeen uutiskirje kokoaa ajankohtaista tietoa aiheesta. Vammaiskortin uutiskirjeen voit tilata täältä