Vastaa kyselyyn ja auta digituen kehittämisessä!

Oletko saanut lähiaikoina tukea sähköiseen asiointiin tai laitteiden käyttöön vai kuuluuko digituen tarjoaminen työtehtäviisi tai organisaatiosi toimintaan? Auta meitä kehittämään digituen palveluita vastaamalla 2.5. – 26.5.2019 välisenä aikana Väestörekisterikeskuksen ja Työterveyslaitokseen kyselyyn, jonka löydät tästä linkistä.

Kysely toteutetaan osana syksyllä 2018 käynnistettyä Digituki-hanketta, jonka tavoitteena on kehittää valtakunnallisesti digituen tarjontaa sekä löydettävyyttä. Kysely kohdennetaan hankkeen pilottialueille Lappiin, Pohjois-Pohjanmaalle, Pohjanmaalle, Pohjois-Karjalaan ja Uudellemaalle.

Olet siis juuri oikea henkilö vastaamaan kyselyyn, mikäli:

  • olet saanut digitukea,
  • annat digitukea (vapaaehtoisena tai työntekijän roolissa),
  • toimit digitukea tarjoavan organisaation johdossa tai hankepäällikkönä,
  • toimit alueesi digituen koordinaattorina.

Kysely toistetaan kohdealueilla kolme kertaa (syksy 2018, kevät 2019 ja syksy 2019), jolloin voidaan nähdä toiminnassa tapahtuneita muutoksia sekä haasteita, joihin kehittämistoimien tulisi jatkossa kohdentua. Vastaajia ei velvoiteta osallistumaan kaikkiin kolmeen kyselykierrokseen.