100 % palkkatukea yleishyödyllisille yhdistyksille

Pohjois-Karjalan TE- toimisto myöntää vuonna 2019 aikaisemmista vuosista poiketen, 100% palkkatukea yleishyödyllisille yhdistyksille riippumatta siitä, kuuluvatko ne työllisyyspoliittiseen hankkeeseen. Sadan prosentin palkkatukea voidaan myöntää yhdistykselle, säätiölle tai rekisteröidylle uskonnolliselle yhdyskunnalle, joka palkkaa muihin kuin elinkeinotoiminnaksi katsottaviin tehtäviin työttömän, joka on ollut työtön (ei työssä ,kokopäivätoimisena opiskelijana tai yrittäjänä)  vähintään 24 kuukautta palkkatuen myöntämistä välittömästi edeltäneiden 28 kuukauden aikana.

Yhdistykset voivat ilmoittaa palkkatukipaikkoja sähköpostitse TE- toimiston organisaatiopostilaatikkoon:  kirjaamo.pohjois-karjala@te-toimisto.fi.

Lisätietoja yhdistystyöllistämisestä:

Keijo Kiiski;
Hallintoasiantuntija
029 504 3057
keijo.kiiski@te-toimisto.fi
Pohjois-Karjalan TE-palvelut