Ilmoita vapaaehtoistoiminnan paikkasi Joensuun kaupungin vapaaehtoistoiminnan kampanjaan 1.6-31.10.2019!

Joensuun kaupunki järjestää henkilöstölleen vapaaehtoistoiminnan kampanjan. Kampanjan aikana 1.6.-31.10.2019 kaupunki kannustaa henkilöstöään osallistumaan vapaaehtoistoimintaan järjestöissä, Siun sotessa ja muissa vapaaehtoistehtäviä tarjoavissa organisaatioissa. Mukaan kampanjaan on ilmoittautunut jo nyt lähes 50 työntekijää.

Haastamme nyt järjestöjä ja muita organisaatioita ilmoittamaan vapaaehtoistoiminnan paikat Jelliin, jotta mahdollisimman moni kaupungin työntekijä löytäisi itselleen mieluisan tavan osallistua vapaaehtoistoimintaan!

Vapaaehtoistoiminta voi olla esimerkiksi:
● ikäihmisten kanssa seurustelua ja ulkoilua
● kerho- tai leiriavustajana toimimista
● ruokajakelussa auttamista
● tapahtumien järjestämiseen osallistumista jne.
Vapaaehtoistoiminnan paikan tulisi olla kestoltaan rajattu (esim. 2-4 tuntia/päivä) ja luonteeltaan sen kaltainen, että siihen voi osallistua ilman pitkää perehdytystä.

Vapaaehtoistehtävän ilmoittaminen:
● ensimmäisiä paikkoja pyydämme ilmoittamaan mahdollisimman pian toukokuun aikana.
● Jos teillä ei ole vielä tiedossa tehtäviä, niin voitte ilmoittaa ne mukaan myöhemminkin. Vapaaehtoistoiminnan tehtäviä voi ilmoittaa kampanjaan koko kampanja-ajan.

Ilmoita vapaaehtoistehtävä mukaan kampanjaan tästä

Vapaaehtoistehtävän ilmoittamislomake löytyy myös Jellin Ilmoita Jellissä-sivustolta,
Kampanjan vapaaehtoistoiminnan tehtävät tulevat näkyville toukokuun lopussa Jellin vapaaehtoistoiminta Pohjois-Karjalassa– sivustolle

Kampanjana järjestävät yhteistyössä Joensuun kaupunki, Pohjois-karjalan vapaaehtoistoiminnan verkosto ja Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry