Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus hakee elintapavalmentajaa. Haku päättyy 31.5.

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus ja Pohjois-Karjalan Liikunta ry (Pokali) toteuttavat ESR-rahoitteisen TYKEs-Työkuntoa Keski-Karjalaan -kumppanuushankkeen ajalla 1.8.2019 – 31.12.2021. Hankkeella haetaan pysyviä ratkaisumalleja työhyvinvoinnin kehittämiseksi ja työssä eläkeikään saakka jaksamisen tukemiseksi. Kokeilevan kehittämishankkeen päämääränä on kehittää työterveyshuollon sekä vapaa-aikasektorin kuntatasoista yhteistyötä, jossa pilottikokeiluilla haetaan näyttöä elintapaneuvonnan toimivuudesta ja vaikuttavuudesta.

Haemme 5.8.2019 alkaen TYKEs -työkuntoa Keski-Karjalaan -kehittämishankkeen toteuttamiseen Elintapavalmentajaa.

Tehtävässäsi vastaat keskikarjalaisten (Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä) asiakkaiden henkilökohtaisesta prosessinomaisesta elintapaohjauksesta, kunto- ja terveysmittauksista ja ryhmätoimintojen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä viestinnästä yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Työpisteen sijoituspaikka on Kitee.

Lue lisää