Lehmo Balls -96 ry hakee toiminnanjohtajaa

Lehmo Balls -96 on pitkän historian ja hienon toimintakulttuurin omaava helposti lähestyttävä ennen kaikkea lasten ja nuorten sekä hyväntuulisen aikuisharrastamisen salibandyseura, jonka kotikunta on Kontiolahdella. Tunnetummin LeBa nimeä kantava noin kolmensadan jäsenen kasvava seura hakee nyt varainhankinnasta sekä toiminnan kehityksestä yhdessä urheilupuolen kanssa vastaavaa toiminnanjohtajaa.

Tehtävässä tarvitset positiivisen myynnillisen otteen kumppanihankintaa ajatellen sekä ymmärrystä talouden laskennasta ja hallinnasta. Varsinaista lajikokemusta tehtävässä onnistuminen ei edellytä mutta ymmärrys yhdistystoiminnasta on varmasti eduksi. Tehtävä on aluksi osa-aikainen mutta jatkossa tavoitteena on yhteistyössä mahdollistaa kokoaikainen seuran tarpeita kokonaisvaltaisesti palveleva toimenkuva.

Hakemukset 10.5.2019

Lue lisää