Joensuun Pelastakaa Lapset ry hakee projektityöntekijää (äitiysloman sijaisuus). Haku päättyy 23.4.

Joensuu Pelastakaa Lapset ry etsii osa-aikaista projektiyöntekijää äitiysloman sijaisuuteen. Projektityöntekijän työaika koostuu 50%:sti Minä Olen Tärkeä! -hankkeen työtehtävistä; vapaaehtoistyön koordinoinnista ja koulutuksista, lasten pienryhmäohjauksesta, retkijärjestelyistä, verkostotyöstä, toiminnan tilastoinnista ja seurannasta, sekä STEA-raportoinneista. 40% työajasta muodostuu puolestaan perheretkitoiminnan pilotoinnista. Perheretket ovat suunnattu perheille, joissa toisella tai molemmilla vanhemmista on ollut ongelmallista päihteidenkäyttöä. Retkien tavoitteena on tukea vanhemman ja lapsen välistä vuorovaikutussuhdetta yhdessäolon ja yhdessä tekemisen kautta. Työntekijän tehtäviin kuuluu retkien järjestelyt, vapaaehtoisten kouluttaminen ja työnohjaus, sekä yhteistyöverkoston koordinointi.

Projektityöntekijän työaika on vaihteleva ja työhön kuuluu säännöllisesti iltatyötä ja satunnaisesti viikonlopputyötä.

Joensuun Pelastakaa Lapset ry:llä on kolme palkattua työntekijää, sekä vuosittain n. 30 aktiivista vapaaehtoista mukana yhdistyksen toiminnoissa lasten pienryhmissä ja paikallisyhdistyksen kesäleirillä, sekä muissa tapahtumissa.

Työntekijältä edellytetään kokemusta hanketyöskentelystä ja raportoinneista, kouluttamisesta, sekä lasten kanssa työskentelystä. Työ vaatii joustavuutta, ennakointikykyä, yhteistyötaitoja ja aikaansaavaa työotetta. Työtehtävään soveltuva pohjakoulutus on korkeakoulutasoinen sosiaali- tai kasvatusalan tutkinto. Oman auton käyttömahdollisuus ja työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä katsotaan eduksi.

Hakuaika päättyy 23.4. 2019

Hakemukset/ Lisätietoa:
Hanna Fabritius
hanna.fabritius@pelastakaalapsetjoensuu.fi (Huom! Osoitteessa ollut virhe, joka korjattu 17.4.2019)
puh. 0503579778