Pohjois-Karjalan vuoden kylä 2019 -haku käynnissä

Pohjois-Karjalan Kylät ry ja Pohjois-Karjalan maakuntaliitto etsivät jälleen maakunnallista Vuoden Kylää. Esityksen vuoden kylästä voi tehdä kuka tahansa (kylä itse, kunta, maaseudunkehittäjät ym.), mutta kylää on hyvä informoida esityksestä.

Esitykset tulee tehdä kylat.fi -sivuilta löytyvällä lomakepohjalla, jota voi halutessaan täydentää 1-3-sivun vapaamuotoisella kuvauksella. Esitykset tulee tehdä 23.4.2019 mennessä.

Pohjois-Karjalan Kylät ry:n ja Pohjois-Karjalan maakuntaliiton nimeämä raati valitsee esitysten perusteella vuoden kylän 30.4. mennessä, ja valittua kylää esitetään valtakunnalliseksi vuoden kyläksi. Pohjois-Karjalan vuoden kylän 2019 julkistaminen tapahtuu myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Katso tarkemmin kylat.fi sivuilta

Lisätietoja hausta: puheenjohtaja Taisto Volotinen, p. 050 5287715, volotinen.taisto1(a)gmail.com