Yhdellä ilmoituksella tapahtuma kahteen paikkaan – Jelliin ja Joensuun kaupungin tapahtumakalenteriin

 

Jelli ja Joensuun kaupunki yhdistivät vuoden alussa tapahtumakalenterinsa siten, että Jelliin ilmoitetut tapahtumat ja koulutukset ilmestyvät automaattisesti myös Joensuun kaupungin tapahtumakalenteriin.

Tämä Jellin ja tapahtumakalenterien välille tehty integraatio on erittäin toivottu ja säästää tapahtumajärjestäjän vaivaa tekemästä tapahtumailmoitusta useaan eri paikkaan.” kertoo Jellin viestintäkoordinaattori Marleena Laakso.

Joensuun kaupungin suunnittelija Kaisu Leinonen on mielissään, kun järjestöjen tapahtumat saadaan nousemaan automaattisesti kalenteriin ja vielä paremmin ihmisten tietoisuuteen: ”Järjestöt ovat yksi keskeisimmistä tapahtumajärjestäjistä Joensuussa ja sen takia onkin tärkeää, että niiden järjestämät tapahtumat saadaan entistä paremmin esille.