Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry hakee projektikoordinaattoria

projektikoordinaattoria haetaan STEAn rahoittaman kolmivuotisen Äidille apua -hankkeeseen (7.2.2019-31.12.2021)

Hankkeen tarkoitus on palkata Äimä ry:n edustaman sairauden läpikäynyt ja siitä toipunut kokemusasiantuntija luennoimaan ja kehittämään synnytyksen jälkeiseen masennukseen tai vauva-ajan psykooseihin sairastuneiden äitien hoitopolkuja uusiin maakuntiin ja kuntiin sekä perhekeskuksiin.

Tähän tehtävään haemme ja olemme rahoituspäätöksessä saaneet rahoituksen ehtona palkata itse sairauden kokenut äiti, joka voi omalla kokemuksellaan kehittää kuntien ja maakuntien perhekeskustoimintaa äitejä ja perheitä palvelevaksi. Kerrothan siis hakemuksessasi omasta taustastasi ja miten sovellut tehtävään.

Työpöytäsi voi sijaita yhdistyksen toimistolla Pasilassa (os.Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki), mutta koska tehtävä edellyttää paljon matkustamista ja ennen kaikkea omaa kokemusta edustamastamme sairaudesta, voi työpisteesi olla etänäkin.

Haku päättyy 25.3.

Lue lisää