Pelastakaa Lapset ry/ Itä-Suomen aluetoimisto hakee osa-aikaista ohjaajaa. Haku päättyy 18.3.

Toimintojamme aluetoimistossa adoptiot, loma- ja tukiperhetoiminta, tukihenkilö ja sporttikummitoiminta, yhteisöllinen ryhmätoiminta sekä asiantuntijapalvelut. Laajennamme toimintaamme ammatilliseen tukihenkilötoimintaan ja tämän vuoksi tarvitsemme uuden ammattilaisen tähän tehtävään.

Haemme nyt ohjaajaa Itä-Suomen Aluetoimistoon Joensuuhun

Ohjaajana tehtävänäsi on toimia ammatillisena tukihenkilönä. Tehtävässä tapaat lapsia ja edistät ja tuet lapsen myönteistä kehitystä ja vahvistat oman toiminnan ohjausta sekä tuet ja vahvistat vanhempien, huoltajien ja lapsen hoidosta ja kasvatuksesta vastaavien henkilöiden kasvatuskykyä ja -mahdollisuuksia. Ammatillista tukihenkilötyötä tehdään asiakkaiden arjessa ja omassa toimintaympäristössä ja se perustuu tukihenkilön ja tuettavan luottamuksellisen suhteeseen.

Lue lisää