Pohjois-Karjalan Järjestökysely 2019 on avattu

Pohjois-Karjalan järjestökysely toteutetaan kolmatta kertaa. Aikaisemmat kyselyt on toteutettu vuosina 2014 ja 2016. Kysely on tarkoitettu kaikille maakunnan alueella toimiville eri alojen yhdistyksille.

Käynnissä olevaa kyselyä on muokattu aikaisempaan verrattuna vastaamaan paremmin tämän päivän tiedontarpeisiin. Kyselyn avulla on tarkoitus tehdä mm. näkyväksi järjestöjen tekemää hyvinvointia ja terveyttä edistävää ja yksinäisyyttä ehkäisevää toimintaa sekä selvittää järjestöjen näkemyksiä järjestöjen ja kuntien yhteistyöhön liittyvistä asioista. Kyselyn tuloksia hyödynnetään järjestöjen toimintaedellytysten ja toimijoiden välisen yhteistyön kehittämiseksi maakunnassa.

Pohjois-Karjalan järjestökysely on avoinna 27.2.-22.3.2019.

Vastaa kyselyyn tästä.

Kyselyyn toivotaan yksi vastaus/yhdistys. Kaikkien kyselyyn vastanneiden yhdistysten kesken arvotaan 4 kpl 50€:n lahjakortteja S- ja K-ryhmien myymälöihin.

 

Kyselylomakkeen voi myös tulostaa ja vastauksen lähettää postitse osoitteeseen Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys, Rantakatu 23 A, 2. krs, 80100 Joensuu. Paperisia lomakkeita voi myös tilata tai hakea yhdistyksen toimistolta.

Yhteyshenkilö: suunnittelija Olli Jolkkonen, puh. 050 306 6472, olli.jolkkonen@pksotu.fi.

Kyselyn toteuttaa Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry ja Järjestö 2.0 -hanke.