Yhdistys, hae tukea nuorten työllistämiseen! Joensuun seudun Leader-yhdistyksen haku on auki 24.3.saakka!

Joensuun seudun Leader käynnistää jälleen nuorten työllistämiseen suunnatun teemahankehaun.

Teemahankkeen tavoitteena on tukea paikallisia yhdistyksiä ja yhteisöjä työllistämään vuoden 2019 aikana 36 maaseudun nuorta sekä innostaa yhdistyksiä toimimaan työnantajana. Samalla tuodaan elinvoimaa maaseudulle ja uutta puhtia yhdistysten toimintaan!

Nuoret kesätöihin -teemahankkeesta voivat hakea tukea kaikki Joensuun kaupungin maaseutualueilla sekä Kontiolahden, Liperin, Polvijärven ja Outokummun kuntien alueilla toimivat yleishyödylliset yhdistykset ja yhteisöt.

Yhdistykset voivat hakea tukea yhden tai kahden nuoren palkkaan ja palkan sivukuluihin. Palkattavan nuoren tulee olla 15-18 -vuotias. Yhden nuoren palkka sivukuluineen on 600 euroa. Tuki on 100 prosenttia. Yhdistykset voivat hakea tukea vähintään 600 euroa ja enintään 1200 euroa, eli yhtä tai kahta nuorta kohti.