Näyttö käyttöön-hanke tarjoaa joensuulaisille 16-28 -vuotiaille työttömille tai työttömyysuhan alaisille nuorille, nuorten kanssa toimiville yhdistyksille ja muille tahoille minikursseja

Nuorisoverstaan Näyttö käyttöön-hanke toteuttaa minikursseja työnhakuun liittyvien aiheiden parissa. Minikurssit on suunnattu joensuulaisille 16-28 -vuotiaille työttömille tai työttömyysuhan alaisille nuorille sekä kohderyhmän nuorten kanssa toimiville yhdistyksille ja muille tahoille.

Hankeessa voidaan järjestää myös yksilöllisesti räätälöityjä minikursseja esim. yhdistysten henkilökunnalle tai vaikka yhdistyksen toiminnoissa oleville nuorten ryhmille.

Työskenteletkö nuorten kanssa?

Onko sinulla ohjauksessasi nuori, jolle kursseista olisi hyötyä, mutta nuori arastelee osallistumista?
Tulkaa yhdessä nuoren kanssa! Voin myös tulla tapaamaan nuorta etukäteen ja kertomaan tarkemmin hankkeen tarjoamista kursseista.

Onko sinulla ohjauksessa nuorten ryhmä, jolle kurssien sisällöistä olisi hyötyä? Tai tahtoisitteko kenties tutustua omalla työ/yhteisöporukalla videotyöskentelyyn tai visuaalisen CV:n tekemiseen ilmaisohjelmilla? Hankkeessa on myös mahdollista järjestää räätälöityjä minikurssipäiviä omalle porukalle!

Ilmottaudu mukaan tai kysy lisätietoja:
Nora Kettunen, hankevastaava, p. 050 325 2937, nora.kettunen@nuorisoverstas.fi

Tutustu kevään minikurssien aikatauluihin

 

Näyttö käyttöön -hanke on Pikku KAKE -hanke, jota rahoittaa Joensuun kaupunki, Etelä-Savon ELY-keskus ja Euroopan sosiaalirahasto