Uuden ViaDia-keskuksen toiminta käynnistyi Venetiellä!

Uuden ViaDia-keskuksen toiminta käynnistyi Venetiellä!

Yhdistyksen toteuttama ruoka-aputyö siirtyi Utran puukoululta uuteen toimipisteeseen VIADIA-KESKUKSEEN, Venetie 10 (entinen Siwa), jossa kauppojen ylijäämäruuanjakelu jatkuu tuttuun tapaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Koulujen ylijäämäruokaa jaetaan silloin kun sitä saadaan.

Keskuksessa avattiin myös kaikille avoin kohtaamispaikka, jossa on mukava viettää aikaa toisten seurassa, kahvitella, odotella ruokakassin saantia sekä lounastaa kouluilta tulevaa ruokaa. Kohtaamispaikka on avoinna arkisin klo 10-14.

Järjestämme tutustumistilaisuuden yhteistyötahoille ja kaikille kiinnostuneille torstaina 28.2.2019 klo 15. Paikalla on ViaDian työntekijöitä ja toimintaa tukevia tahoja, joilta voitte saada lisää tietoa toiminnasta.  Tervetuloa tutustumaan ja kahvittelemaan!

Avajaisviikolla ( vk 9) ohjelmaa joka päivä. Ohjelmaa päivitetään Via Dia Joensuun ry:n sivuille

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Yhteistyöterveisin

Kirsti Kurki

toiminnanjohtaja

ViaDia Joensuu ry

045-8551677