Kotikartanoyhdistys etsii toiminnanjohtajaa. Haku päättyy 13.2.

Kotikartanoyhdistys ry on 1996 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, jonka jäsenistöön kuuluu yli 60 eri järjestöä. Tarjoamme tukipalveluja monimuotoisen järjestötoiminnan turvaamiseksi sekä toteutamme mielenterveys- ja päihdepalvelujen työ- ja päivätoimintaa.

Etsimme nyt joukkoomme toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat hallinnolliset työtehtävät kuten esimerkiksi rahoitusten hakeminen, raportointi, henkilöstöhallinto ja toimintojen kehittäminen. Lisäksi osallistut yhdessä muun henkilöstön kanssa järjestöjen tukipalvelujen tuottamiseen esimerkiksi konsultoimalla ja kouluttamalla järjestötoimijoita.

Edellytämme sinulta vähintään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa ja työkokemusta esimiestyöstä tai järjestökentältä. Eduksesi katsomme järjestökentän rahoituskanavien sekä sosiaali- ja terveysalan tuntemuksen. Toivomme, että raportointi ja kirjallinen tuottaminen ovat sinulle ominaisia ja haluat kehittää toimintoja innostuneesti kohti uutta tulevaa.

Työpisteemme sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa, mutta liikumme koko Pohjois-Karjalan alueella, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat edellytyksiä työn menestyksekkääseen suorittamiseen.

Työnkuvasi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä, mutta soveltuvilta osin etätyökin on mahdollista ja työajat ovat joustavat.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@kotikartanoyhdistys.fi 13.2.2018 klo 16:00 mennessä aihekentällä ”Toiminnanjohtaja”.

Haastattelut pidämme 19.2. ja 21.2., joten huomioithan tämän jo paikkaa hakiessasi.

Lisätietoa