Kerro sosiaalialan huumorista – Kirjoita juttu alan julkaisuun

Sosiaalialan ammattilaisia kutsutaan kertomaan kokemuksiaan sosiaalialan huumorista. Kerro, mikä naurattaa. Kuka nauraa ja mille nauraa? Millaista on hyvä huumori? Mitä kielteistä ja vahingollista voi huumorin käyttöön liittyä? Saako sosiaalialalla ylipäänsä nauraa? Työssä ollaan tekemisissä vakavien asioiden kanssa, joissa ei sinänsä ole mitään huvittavaa.

Toivomme tarinoita ja oivalluksia siitä, miten huumoria käytetään sosiaalialan työssä ja työyhteisöissä on. Onko huumori ollut apuna arjen kinkkisissä tilanteissa tai muutoksissa?  Miten huumori vaikuttaa työyhteisöön ja työhyvinvointiin?

Kirjoita pitkästi tai lyhyesti. Kuvaa sattumuksia, kerro tarinoita, tuokiokuvia, kirjoita runoja, kerää sanontoja tai räppää vaikka biisi. Kirjoita yksin, kaksin tai koko työporukan voimin.

Odotamme juttuja helmikuun loppuun mennessä. Aineistosta kootaan julkaisu ja aineistoa käytetään sosiaalialan ja työhyvinvoinnin kehittämisessä. Kirjoittajien henkilöllisyys ei tule julkaisussa esille.

Lähettämällä meille tarinoita tai muuta aineistoa annat samalla luvan aineiston myöhempään tutkimus- ja julkaisukäyttöön. Kaikki kerättävä aineisto säilytetään huolellisesti niin, että kukaan ulkopuolinen ei pääse aineistoon käsiksi. Aineisto tullaan säilyttämään lukitussa tilassa.

Julkaisun tekijät työskentelevät sosiaalialan tehtävissä Pohjois-Karjalassa. Erja ja Taina työskentelevät Siun sotessa ja Arja on tietokirjailija.

 

YHTEYSTIEDOT

Erja Nevalainen, sp. erja.m.nevalainen@gmail.com, puh. 050 099 224
Taina Tolonen, sp. tainah.tolonen@gmail.com
Arja Jämsén, sp. arjajamsen18@gmail.com

Kirjoittajakutsua saa levittää

Asiasanat

kulttuuri, hyvinvointi, sosiaaliala,