Minela Säätiön avustushaku ( 1.-31.10.) käynnissä nuorten osallisuuden ja kehittymisen tukemiseen

Vuonna 2011 perustetun Minela Säätiön tehtävä on nuorten osallisuuden ja kehittymisen tukeminen. Avustukset jaetaan nuorten liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin sekä luovuutta, osaamista ja osallisuutta tukevaan toimintaan. Avustuksia nuorisotyölle voivat hakea kerhot, yhdistykset ja seurat. Säätiö voi jakaa avustuksia myös haastavassa taloudellisessa tilanteessa olevia yksittäisille nuorille. Tänä vuonna hallitus on keskustellut että avustuksien pääpainopiste on vähävaraisten nuorten ja lasten harrastustoiminnan tukemisessa.

Avustukset ovat haettavissa kahtena (2) eri hakuaikana kalenterivuodessa;

1. hakuaika 1.4.-30.4.  Päätökset tehdään kesäkuussa ennen juhannusta.

2. hakuaika 1.10.-30.10. Päätökset tehdään joulukuussa ennen joulua.

Hakemukset Minela säätiön verkkosivujen kautta www.minela.fi

Lisätietoa Minela Säätiö sr: www.minela.fi