ALISA – Nuorten aikuisten vertaistukiryhmä kuormitusta perheenjäsenen sairauden, vamman tai päihdeongelman takia kokeneille käynnistyy 24.10

ALISA-nuorten aikuisten vertaistukiryhmä on ammattilaisten ohjaama vertaisryhmä nuorille aikuisille (18-25 v.), jotka ovat lapsuudessaan tai nuoruudessaan kokeneet kuormitusta perheenjäsenen fyysisen tai psyykkisen sairauden, vamman tai päihdeongelman takia.

Lapsuuden ja nuoruuden raskaat ja kuormittavat kokemukset voivat vaikuttaa ihmisen elämään myöhemmin monin tavoin. Ryhmässä pohditaan haavoittuvuuden ja pärjäävyyden teemoja. Ryhmässä tapahtuvat oivallukset voivat auttaa omannäköisen elämän luomisessa, sosiaalisissa suhteissa ja omasta hyvinvoinnista huolehtimisessa.

Ryhmä kokoontuu Joensuussa 24.10.2018 – 28.11.2018 keskiviikkoisin klo 18:00-19:30

Ryhmää ohjaavat psykoterapeutti Sanna Turakka ja kokemusasiantuntija Kirsi Hokkila.

Voit ilmoittautua mukaan 10.10. mennessä

Lisätietoa ryhmästä