Joensuun seudun Erilaiset Oppijat ry:n lukituki-lasten ryhmä (13.9. alkaen) sekä Lukiseulatestaukset ( 25.9.) käynnistyvät

Joensuun Seudun Erilaiset Oppijat ry (JOSE) on paikallinen lukijärjestö, joka tarjoaa ohjausta ja tukea oppimisen haasteissa.


LukiTuki – lastenryhmä 13.9- 22.11.2018 klo 17-18.30

Ryhmän tarkoituksena on edistää lukemaan ja kirjoittamaan oppimista. Toiminta painottuu oppimiseen leikin ja tekemisen avulla. Tavoitteena on tukea myönteisen minäkuvan muodostumista ja vahvistaa lasten kiinnostusta omaehtoiseen lukemiseen.
Lue lisää

Lukiseulatestaukset 25.9., 23.10., 27.11. ja 18.12. klo 17.00
Joensuun seudun erilaiset oppijat ry järjestää kerran kuussa yleisen seulatestin, jossa kartoitetaan lukivaikeuden mahdollisuutta. Tarvittaessa sinut kutsutaan seulatestin jälkeen myös yksilötestiin. Testit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.
Lue lisää