Mainostoimisto Fabrik lahjoittaa 10 000 euron edestä työtä yhdelle voittoa tavoittelemattomalle taholle – Ehdota yhdistystäsi 24.9. mennessä

Kymmenentuhatta ja papukaijamerkki – Mainostoimisto Fabrik lahjoittaa 10 000 euron edestä työtään yhteisen hyvän eteen!

Moni järjestö, yhdistys ja yhteisö tekee pyyteettömästi hienoa työtä meidän kaikkien hyvinvoinnin eteen, mutta tarvitsee apua toimintansa tunnetuksi tekemiseksi sekä ihmisten mukaan saamiseksi. Nyt sitä apua olisi tarjolla.

Lahjoitustamme voivat hakea hyvää tekevät, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot. Tänä vuonna suuntaamme tukemme pohjoiskarjalaiselle toimijalle. Kyseessä ei kuitenkaan ole kertaluontoinen tempaus, vaan jokavuotisen perinteen alkupiste. Myös maakunnan ulkopuolisten kannattaa siis pitää elokuu ja Fabrik mielessä tulevia vuosia ajatellen.

MITEN?
Lahjoitusta haetaan omin sanoin luodulla hakemuksella, jossa on kerrottu yhteyshenkilön nimi, lahjoitusta hakeva organisaatio, sen toimintaperiaate sekä toiminnan tavoite. Lisäksi on hyvä perustella mihin tukea tarvitsee ja miksi sen tulisi osua tänä vuonna juuri omalle kohdalle.

MILLOIN?
Hakemukset on lähetettävä sähköpostiosoitteeseen info@fabrik.fi 24.9.2018 mennessä.

 

Lisätietoa