Kirjoita oman elämän sankaruudesta Pohjois-Karjalan alueen mielenterveys- ja päihdejärjestön yhteiseen Rätinki-lehteen!

Kirjoita oman elämän sankaruudesta Pohjois-Karjalan alueen mielenterveys- ja päihdejärjestön yhteiseen Rätinki-lehteen!

Tämä on kutsu sinulle, joka olet selviytynyt oman elämän sankariksi esim. haastavasta elämäntilanteesta tai selättänyt vaikean sairauden diagnoosista riippumatta. Kirjoita vapaasti kokemuksestasi selviytyjäksi omalla tyylilläsi. Julkaisemme niitä seuraavassa Rätinki-lehdessämme, joka ilmestyy vuoden 2019 alussa. Lehden teemana on oman elämänsä sankari eli selviytymistarinani.

Voit kirjoittaa nimimerkillä tai omalla nimelläsi, mutta ilmoitathan oikean nimesi ja mahdolliset yhteystietosi lehden toimitukselle. Tekstin voit tuottaa ja lähettää joko perinteisesti kynällä ja paperilla tai sähköisesti 30.10.2018 mennessä. Paperimuotoisen kirjoitelman voit lähettää osoitteeseen Itäinen tiimi ry, Suvantokatu 1, 80100 Joensuu. Laita kirjekuoreen merkintä ”Rätinki”. Sähköisen tekstin voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen toimitus@ratinki.net. Lehden toimitus varaa itselleen oikeuden tekstin julkaisemisen luettavuuteen.

Rätinki-lehti on viiden Pohjois-Karjalan alueella toimivan mielenterveys- ja päihdejärjestön yhteinen henkisen hyvinvoinnin lehti, joka nykyisellään ilmestyy kerran vuodessa. Lehden ilmestyminen on odotettu tapahtuma jäsenistön parissa ja sinulla on mahdollisuus levittää hyvää mieltä ja toivoa kokemuksellasi.