Alisa-yökylä-toiminta lapsiperheille käynnistyy Outokummussa 22.-23.9.

Pohditko kuinka sairautesi vaikuttaa lapseesi? Kaipaisitko rentouttavaa hengähdystaukoa arjen keskellä?

ALISA-yökylään osallistuu koko perhe, ja se on tarkoitettu lapsiperheille, joissa on alaikäisiä lapsia ja perheen arki on koetuksella vanhemman somaattisen tai psyykkisen sairauden, vamman tai muun terveyteen liittyvän haasteen vuoksi. Toimintaan osallistuaksesi et tarvitse diagnoosia. Toimintaan voi osallistua kaikki pohjoiskarjalaiset perheet.

Yökylässä vietetään aikaa yhdessä oman ja muiden vertaisperheiden kanssa, syödään hyvin ja rentoudutaan. Vanhemmat saavat omaa aikaa ja halutessaan tietoa sekä mahdollisuuden keskustella ammattilaisten kanssa mieltä vaivaavista asioista. Lapsille on tarjolla yhteistä mukavaa tekemistä ohjaajien ja uusien kavereiden kanssa.

Ensimmäinen yökylä järjestetään 22.-23.9.2018 Pellinmäen leirikeskuksessa Outokummussa.

Ilmoittautuminen Anne Korppiselle 6.9. mennessä anne.korppinen@alisaprojekti.fi tai 0440356656.

Lue lisää