Pohjois-Karjalan Setan transryhmän ja sateenkaareva nuorten ryhmän syksyn kokoontumiset käynnistyvät

Pohjois-Karjalan Seta Hobiles ry on Setan maakunnalinen jäsenjärjestö Pohjois-Karjalassa.Hobiles järjestää erilaista sateenkaarevaa toimintaa aina vertaisryhmistä ja lukupiiristä sateenkaaribileisiin ja elokuvailtoihin.

Pohjois-Karjalan Setan transryhmä
Olitpa sitten nainen, mies, inter-sukupuolinen, transgender, queer tai sukupuoli-identiteetiltäsi määrittelemätön jne. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Ryhmä kokoontuu noin kerran kuussa erilaisen toiminnan merkeissä
Lue lisää

Pohjois-Karjalan sateenkaareva nuortenryhmä
Pohjois-Karjalan Seta järjestää sateenkaarevaa nuortenryhmätoimintaa kaikille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville nuorille. Maksuttomassa ja päihteettömässä ryhmissämme jokainen voi olla oma itsensä ilman pelkoa syrjinnästä.  Tule rohkeasti tutustumaan muihin sateenkaaren tuolla puolen eläviin! Ryhmä kokoontuu joka toinen maanantai klo 16 – 18.
Lue lisää

Lisätietoa muista Pohjois-Karjalan Setan ryhmistä