Pohjois-Karjalan Mielenterveysomaiset – FinFami ry:n syksyn ryhmiin (Joensuu, Kitee, Outokumpu, Juuka) ilmoittautuminen on alkanut 1.8.

Pohjois-Karjalan Mielenterveysomaiset – FinFami ry  järjestää ryhmätoimintaa eri puolilla Pohjois-Karjalaa. Ryhmissä on tavoitteena tarjota tietoa ja tukea osallistujille.
Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen on alkanut 1.8.2018.

Isovanhempien vertaisryhmä (Joensuu) on on tarkoitettu isovanhemmille, jotka tuntevat huolta lastenlasten elämäntilanteesta, esimerkiksi perheessä olevista mielenterveys-
tai päihdeongelmista tai muista vaikeuksista. Kokoontumiset 5.9. alkaen

Omaisten ryhmä Kiteellä on tarkoitettu omaisille, joiden läheinen on sairastunut psyykkisesti. Kokoontumiset 6.9. alkaen

Juuan Elämäni kuvat -ryhmä omaisille. Ryhmässä voit pysähtyä omien ajatusten ja tunteiden äärelle kuvataiteen ja valokuvan keinoja hyödyntäen. Ryhmä on yhteinen P-K:n Muisti ry:n kanssa ja on tarkoitettu mielenterveysomaisille ja muistisairaiden omaisille. Kokoontumiset 7.9. alkaen.

Vanhempien ryhmä Outokummussa on tarkoitettu vanhemmille, joita kuormittaa lapsen psyykkinen oireilu tai psykiatrinen sairaus. Lapsi voi olla alaikäinen tai täysi-ikäinen.
Kokoontumiset 27.9. alkaen

Nuorten tarina -ryhmä (Joensuu) on tarkoitettu nuorille aikuisille (18-29 v.) Huoli omasta tai läheisen hyvinvoinnista herättää usein monenlaisia tunteita ja kysymyksiä. Omia tunteita on hyvä oppia tunnistamaan, nimeämään ja ilmaisemaan. Ryhmässä käytetään toiminnallisia menetelmiä keskustelun lisänä. Kokoontumiset 4.10. alkaen

Omaisten ABC-ryhmä on tarkoitettu omaisille, joiden läheinen on sairastunut psyykkisesti. Sinulla on mahdollisuus saada tietoa ja tukea asiantuntijatiedon ja vertaistuen avulla. Kokoontumiset 13.11.
alkaen.

Lisätietoa ryhmistä ja aikatauluista