Tule mukaan henkilökohtaisen budjetin kokeiluun

Haemme kokeiluun mukaan vaikeavammaisia ja kehitysvammaisia henkilöitä koko Siun soten alueelta (lukuun ottamatta Rääkkylä ja Tohmajärvi, jossa sosiaali- ja terveyspalveluista huolehtii Attendo ) Henkilökohtaisessa budjetissa voit vaikuttaa palveluntuottajan valinnan lisäksi palvelujesi sisältöön.

Henkilökohtaiseen budjettiin voi sisältyä seuraavia palveluita:

•Tuettu asuminen
•Palveluasuminen
•Tehostettu palveluasuminen
•Tilapäinen ympärivuorokautinen asumispalvelu
•Vierihoito/lisätunnit
•Päivätoiminta
•Henkilökohtainen apu
• Kotihoito
Siun valinnanvapaus eli SiVa-hankkeessa etsimme uudenlaisia keinoja vastata vammaisten henkilöiden yksilöllisiin palvelutarpeisiin. Hankkeen aikana saat apua ja tukea Siun soten työntekijöiltä sekä kokemusasiantuntijoilta. Tule mukaan kehittämään ja vaikuttamaan

 

Ota yhteyttä:
Projektipäällikkö Leena Suhonen
leena.suhonen@siunsote.fi
p. 013-3304 295

Lisätietoa kokeilusta