Virkeyttä Vihreästä – hanke käynnistyi

Virkeyttä Vihreästä -hanke toteuttaa kuntouttavaa harrastustoimintaa kaupunkiviljelynä Hukanhaudan, Mutalan, Utran ja Pilkon viljelypalstoilla sekä parvekeviljelynä, joka mahdollistaa toiminnan tuomisen lähelle omaan kotiin. Ryhmät aloittavat toimintansa toukokuussa ja kokoontuvat arkisin kerran viikossa. Luontopainotus näkyy toiminnassa ympäri vuoden, joten kasvukauden ulkopuolella ryhmät käyvät retkillä lähiluonnossa ja oppivat hyödyntämään luonnonantimia kotona. Kokemuksia kootaan hankkeen ajan valokuvien, videoiden ja sanojen muodossa yhdessä osallistujien kanssa. Hankkeen etenemistä voi seurata hankkeen blogissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Lisätietoja toiminnasta antaa Maria Lappalainen, Joensuun 4H -yhdistys, 050 502 4389, maria.lappalainen@4h.fi. Hanke toteutetaan 1.4.2018-31.3.2019 osana Joensuun KAKE 2.0-hanketta.

Virkeyttä Vihreästä- hanke Jellissä