Luonto ja kaupunki liikuttavat Joensuussa Unelmien liikuntapäivänä 10.5. – hae omaa kahden tunnin mittaista vuoroa

Joensuun kaupungin liikuntapalvelut kannustaa viemään liikuntaa luontoon: tapahtumat voivat olla luontoretkiä, metsäseikkailuja, pihapelejä, henkilökunnan virkistysretkiä, heräävän kevään luontobongauksia, ulkotreeniä – mitä vain.

Joensuun kaupunki mahdollistaa myös erilaisten maksuttomien pop up -tapahtumien järjestämisen sisällä helatorstaina 10.5. kello 10 – 16 välillä. Toiminnan järjestäjät voivat hakea yhtä kahden tunnin mittaista vuoroa. Vuorolla tulee järjestää kaikille avointa ja osallistujille maksutonta toimintaa. Kahteen tuntiin tulee sisällyttää myös mahdolliset alkujärjestelyt sekä tilan raivaus. Vuoron hakija vastaa kaikista järjestelyistä sekä tarvittavista välineistä. Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias. Vuoro on hakijalle maksuton. Hakijan ei tarvitse olla rekisteröity yhdistys.

Illalla kaikkien liikuntatilojen vakiovuorot pyörivät normaalisti ja näihin kannustetaan seuroja järjestämään myös avointa toimintaa. Seurat voivat ilmoittaa vakiovuoron avoimen toiminnan liikuntapalveluille ja näin osallistua yhteismarkkinointiin.

Unelmien liikuntapäivän päivävuorojen hakuaika päättyy torstaina 26.4., jonka jälkeen hakijoille ilmoitetaan onko hakemus hyväksytty. Liikuntapalvelut syöttää kaikki meille ilmoitetut tapahtumat Unelmien liikuntapäivän tapahtumakalenteriin (www.unelmienliikuntapäivä.fi) ja hoitaa yhteismarkkinointia paikallisesti. Mikäli innokkaita toiminnan järjestäjiä on enemmän kuin vuoroja, suoritamme arvonnan hakijoiden välillä.

Hae vuoroa/ilmoita toiminta mukaan yhteismarkkinointiin täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/06A1BA775011CEB5

Lisätietoja valtakunnallisesta Unelmien liikuntapäivä –kampanjasta:
www.unelmienliikuntapäivä.fi
#unelmienliikuntapäivä