Joen Yön esiintyjähaku auki

Joensuun kuuma tapahtumakesä huipentuu elokuun lopussa kaupunkilaisten omaan Joen Yö -kaupunkifestivaaliin. Perjantaina 24.8 järjestettävä tapahtuma levittäytyy kaupungin keskustaan Pielisjoen varsille, ja tarjoaa kuultavaa, nähtävää, haistettavaa ja maistettavaa jokaiselle. Venetsialaistunnelmaa vahvistetaan tänä vuonna keskelle Ilosaaren laguunia nousevalla näyttävällä kokolla, joka sytytetään pimenevään elokuun iltaan.

Haku Joen Yön esiintyjäksi on käynnissä, ja etsinnässä on mukaansatempaavaa ohjelmaa niin tutuissa kuin erikoisemmissakin ympäristöissä. Esityksesi tai tempauksesi voi olla melkein mitä vain korkeakulttuurista ruohonjuuritason undergroundiin. Uusia avauksia kaivataan mukaan. Valittuihin esiintyjiin otetaan erikseen yhteyttä hakuajan päätyttyä.

Tuulaakin ja Suvantosillan väliselle rantaraitilla järjestäytyvät esille joensuulaiset yhdistykset ja järjestöt. Mukaan haluavat järjestöt pääsevät varaamaan paikkansa Joen Yön nettisivuilla. Jokainen toimija voi pystyttää järjestöbulevardille oman esittelytelttansa tai tulla mukaan kevyemmällä esittelypisteellä.

 

Joen Yön esiintyjä- ja järjestöilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 20.5. Ilmoittautuminen tehdään tapahtuman verkkosivujen kautta osoitteessa http://www.joenyo.fi/

Järjestöbulevardin paikka on maksullinen:
Telttapaikka sekä sähkö 80 euroa.
Pöytä 10 euroa.
Neljä tuolia 10 euroa.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Järjestöbulevardipaikan sähkön maksimikuorma on 1500 wattia. Mikäli sähköntarve on suurempi, veloitamme tästä mahdolliset lisäkustannukset. Joen Yö ei tarjoa telttoja järjestöille, ainoastaan paikan teltalle.

Lisätietoja
Jarno Pitko –  Kerubi Events
jarno.pitko@kerubi.fi, 050 550 6728

Sari Suvanto – Joensuun kaupungin kulttuuripalvelut
sari.suvanto@jns.fi, 050 543 1906

Tapahtuman järjestää Joensuun kaupungin kulttuuripalvelut ja sen tuotannosta vastaa Kerubi Events.

Asiasanat

kulttuuri,