Yhdistyksesi ja kouluyhteistyö – lisää yhdistyksesi tiedot oppaaseen

Yhdistyksesi ja kouluyhteistyö – lisää yhdistyksesi tiedot oppaaseen

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE päivittää opasta Yhdistysten ja koulujen yhteistyömahdollisuuksia Pohjois-Karjalassa.

Oppaassa pohjoiskarjalaiset yhdistykset esittelevät, millaisia toimintoja ja yhteistyön muotoja sekä oppimisympäristöjä heillä on tarjota alueen oppilaitoksille, erityisesti peruskouluille ja lukioille. Opas jaetaan sähköpostitse Pohjois-Karjalan ala- ja yläkoulujen ja lukioiden henkilökunnalle sekä julkaistaan muun muassa Jelli-järjestötietopalvelussa.

Oppaan tavoitteena on yhdistysten ja koulujen yhteistyön vahvistuminen, laajentuminen ja monipuolistuminen sekä pohjoiskarjalaisten yhdistysten ja järjestöjen tunnettuuden lisääntyminen.

Oppaan päivittämisestä vastaa Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE ja Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry. JANEn aloitti kouluyhteistyön kehittämisen vuonna 2014.  Kehittämistyön taustalla on perusopetuksen opetussuunnitelmauudistus.

Yhdistyksen tietojen lisääminen oppaaseen
Lisää yhdistyksesi tiedot kouluyhteistyön oppaaseen täyttämällä lomake keskiviikkoon 2.5.2018 mennessä. Lomakkeeseen pääset tästä https://link.webropolsurveys.com/S/249974716D61531F

Lisätiedot: Hanna Kääriäinen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry, hanna.kaariainen@pksotu.fi, 044 715 2060

 

 

Kuvan kuvitus: Sanna Hukkanen
Kuvan väritys: Sunday Ngakama Mpanduj