Kyytejä ja lenkkareita Lieksaan – jaa liikunnan iloa turvapaikanhakijoille!

Kyytejä ja lenkkareita Lieksaan – jaa liikunnan iloa turvapaikanhakijoille!

Joukkorahoituskampanjalla Tutuksi-hanke kerää rahaa tukemaan Lieksassa asuvien turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten harrastamista. Kaikki kerätty raha käytetään Lieksassa. Kampanjan tuotto menee lyhentämättömänä harrastuskuluihin. Kausimaksut menevät paikallisille urheiluseuroille, välineet ostetaan paikallisesta urheilukaupasta ja kyydit hoidetaan paikallisten kuskien kanssa. Lieksa voittaa aina.

Auta meitä kertomalla kampanjasta ystävillesi, sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa. Kaikkein tärkeimpänä RAHOITA, että saadaan mahdollisimman moni aktiivinen ihminen mukaan liikuntaharrastuksiin ja samalla uusia jäseniä urheiluseuroihin. Yrityksille on tarjolla mahdollisuus ryhtyä yritystukijaksi, jolloin tarjoamme näkyvyyttä kampanjan viestinnässä.

Linkki kampanjan sivulle http://mesenaatti.me/kyytejalenkkareitalieksaan

Kiitos tuestasi!