Valtti-toiminta käynnistyy Joensuussa

Suomen vammaisurheilu ja –liikunta VAU ry:n organisoima Valtti-toiminnan tavoite on löytää erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille liikuntaharrastus. Tänä vuonna 2018 saamme toiminnan käyntiin myös Joensuussa, kun Karelia AMK:n fysioterapia opiskelijat lähtevät toimintaan Valteiksi. Tällä hetkellä lasten ja nuorten haku on käynnissä, auki 1.3.–30.4. Perheet valitaan toukokuussa ja toiminta käynnistyy syksyllä 2018.

Tunnetko sinä 6–23-vuotiaan erityistä tukea tarvitsevan lapsen tai nuoren, joka ei vielä ole löytänyt sopivaa liikuntaharrastusta? Ilmoittaudu mukaan, vinkkaa hausta eteenpäin tai ilmoita seurasi/yhdistyksesi mahdolliseksi kokeilupaikaksi joko VAU:n löydä oma seura –palvelun kautta tai sähköpostitse liikuntakoordinaattori Olga Waseniukselle, olga.wasenius@joensuu.fi.