Joensuun sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustukset haettavana vuodelle 2018. Haku päättyy 22.1.

Joensuun kaupungin sosiaali- ja terveysjärjestöille tarkoitetut avustukset ovat haettavana. Hakuaika päättyy 22.1.2018 kello 15.00. Avustusta voivat hakea rekisteröidyt joensuulaiset sosiaali- ja terveysalan järjestöt kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä edistävään järjestötoimintaan. Avustettavan toiminnan tulee olla yhdistyksen joensuulaisille järjestämää harrastus-, virkistys-, vapaaehtois- tai muuta sen kaltaista toimintaa. Tuettava toiminta tulee suunnata avoimesti asukkaille ja sen tavoitteena on vahvistaa yhteisöllisyyttä ja kumppanuutta.

Hakulomake ja lisäohjeet löytyvät osoitteesta www.joensuu.fi/jarjestoavustukset ja kaupungin palvelupisteistä.

Hakemus toimitetaan Carelicum palveluihin, Koskikatu 5, Joensuu viimeistään 22.1.2018 kello 15. Kuoreen laitettava merkintä sote-järjestöavustukset. Avustusten myöntämisestä päättää sosiaali- ja terveyspalvelujen neuvottelukunta kokouksessaan 13.2.2018. Myönnetyt avustukset maksetaan järjestöjen tilille päätöksen jälkeen, kun kaikki vaaditut liitteet on toimitettu kaupungille.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn