Nuorten Akatemia hakee työpajaohjaajia Joensuuhun, Kuopioon, Ouluun, Jyväskylään ja muille paikkakunnille. Haku päättyy 7.1.2018

Nuorten Akatemia hakee työpajaohjaajia vetämään globaalikasvatusteemaisia Tarinoita solidaarisuudesta -videotrailerityöpajoja alakoulun 5.-6. luokilla, yläkouluissa, lukioissa ja toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa. Kouluvierailijoita haetaan pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään, Joensuuhun, Kuopioon, Ouluun, Rovaniemelle, Lappeenrantaan ja Vaasaan.

Odotamme kouluvierailijoilta kokemusta nuorten ryhmien ohjaamisesta, kokemusta videoiden, elokuvien tai vastaavien ohjaamisesta sekä osaamista ja kiinnostusta globaaleja kehityskysymyksiä sekä kouluyhteistyötä kohtaan. Lisäksi edellytämme osallistumista koulutukseen, joka järjestetään Helsingissä 19.-20.1.2018. Korvaamme mahdolliset matka- ja majoituskulut koulutuksesta.

Lue lisää