Turvaa maaseudulle – Turvaa kaupunkeihin -radiosarja alkaa

Turvaa maaseudulle –hankkeen toimijat tekevät radio-ohjelmasarjan joka julkaistaan talven 2017 ja kevään 2018 aikana Iskelmä Rex:ssä. Ohjelman tarkoituksena on herättää kuulijoissa kiinnostus turvallisuuden edistämiseen, antaa tietoa ja ohjeita ajankohtaan ja arkielämään liittyvistä riskitekijöistä joihin itse voi vaikuttaa ja lisätä kiinnostusta turvallisuustyöhön.Ohjelmat ovat muutaman minuutin mittaisia tietoiskuja, joita tehdään 10 erilaista ja myös Poliisilla on muutama ohjelma omista aiheistaan.

Esitysajankohta on tiistaisin 28.11. alkaen klo 13:20 ja sama jakso uusintana sunnuntaisin klo 11:05. Sama jakso kuullaan myös seuraavalla viikolla joten jokainen jakso esitetään yhteensä 4 kertaa ja uusi ohjelma ilmestyy joka toinen viikko.

Lue lisää.